homepage Advocatenkantoor DuuP

Beste bezoeker,

Met ingang van 1 oktober 2016 wordt onze praktijk door Barbara Goossens voortgezet.
Barbara is als partner toegetreden bij Bosselaar & Strengers Advocaten in Utrecht.

U wordt automatisch doorverwezen.

homepage Advocatenkantoor DuuP
reacties

Reacties

Een greep uit de reacties van onze klanten:

"De samenwerking met DuuPdeMunniK advocaten ervaar ik als volgt: vanuit een daadkrachtige houding geven zij een duidelijk en praktisch advies waarin hun kennis, nuchtere houding en humor van toegevoegde waarde zijn en ze tevens onderscheidend maken ten opzichte van hun collega's."

UNICA INSTALLATIETECHNIEK ZWOLLE
Corianna Smit-Geersing, HR Adviseur
UNICA INSTALLATIETECHNIEK ZWOLLE


"DuuPdeMunniK Advocaten heeft door haar goede kennis van zaken TelecityGroup meerdere malen uitstekend vertegenwoordigd. Belangrijke kernpunten zijn constant geweest: doortastendheid, snelle reactie op vraagstukken, pragmatische aanpak en heldere communicatie. Voor TelecityGroup vormt dit de basis voor de succesvolle samenwerking".

TelecityGroup Netherlands
Alexandra Schless, Vice President Western Europe/Country Manager Netherlands
TelecityGroup Netherlands


"In de samenwerking met DuuPdeMunniK hebben we heel erg gewaardeerd dat het kantoor hoge betrokkenheid toont, op vakbekwame wijze op zoek is naar een voor alle partijen acceptabele oplossing en transparant advies geeft."

IVA DRIEBERGEN
Erick Vermei | Algemeen directeur
IVA DRIEBERGEN


"Als ik problemen heb met ons personeel dan bel ik DuuPdeMunniK. Zij helpen mij met alle problemen op het gebied van arbeidsrecht, zoals bijvoorbeeld bij ontslag, een ex-werknemer die bij een concurrent gaat werken, begeleiding bij langdurig zieken etc. Alles naar volle tevredenheid. DuuPdeMunniK denkt met mij mee en is betrokken. Van hen heb ik daarnaast ook geleerd om zakelijk en praktisch naar een probleem te kijken en niet emotioneel. Wat mij ook aanspreekt is dat hun benadering naast praktisch en duidelijk ook proactief is, dus juist om problemen te voorkomen. Kortom, ik kan alles wat met arbeidsrecht te maken heeft bij hen neerleggen en kan verder met mijn onderneming."

Willemijn Lyppens, directeur Lyppens Juwelier Amsterdam Lyppens Juwelier Amsterdam